E-mailmarketing op maat

Portretje

Voor het opbouwen van waardevolle relaties? Het vergroten van je bereik? En het stimuleren van groei?

Ja, maar hoe zet ik e-mailmarketing dan in?

E-mailmarketing is krachtig en stelt je in staat om direct in contact te komen met je klanten en prospecten. Het biedt een persoonlijke touch en geeft waardevolle content, aanbiedingen en updates rechtstreeks aan je doelgroep. Of je nu een online winkel hebt, een inspirerende blog of een bloeiende academie. E-mailmarketing kan een transformerende kracht zijn voor ieders bedrijf.

Hoe kan ik je helpen?

Ik optimaliseer graag jouw e-mailmarketingstrategie. Samen richten we ActiveCampaign of Mailblue in en koppelen we het aan jouw website, webshop of online academie. Zo sluit je e-mailcampagnes naadloos aan bij jouw merkidentiteit. Je bereikt jouw doelgroep op de meest effectieve en boeiende wijze.

Ook werk ik met Laposta, maar de mogelijkheden zijn minder uitgebreid dan met ActiveCampaign of Mailblue, maar als dit voor jou voldoende is, help ik natuurlijk graag met het inrichten hiervan.

Op maat maken

Ik help je door werkzaamheden en processen te automatiseren en te optimaliseren, zodat minder handmatig hoeft, dit scheelt veel tijd en dus geld.

Daarnaast adviseer en ondersteun ik je bij de inrichting en het gebruik van e-mailmarketing. Ik help je met starten en/of ik zet alle gegevens om van een bestaand systeem naar het nieuwe systeem.

  • Inrichten van Mailblue (ActiveCampaign of Laposta, vanaf € 350,00 (excl. btw), inrichten account, sjabloon e-mail in huisstijl, koppeling website etc.
  • Inrichten weggever op je website, vanaf € 185,00 (excl. btw), formulier voor aanvragen weggever, koppeling met website, marketingfunnel etc.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

De beste manier om erachter te komen of en hoe ik je kan helpen is door samen in gesprek te gaan. Dat doe ik bij voorkeur via Teams, omdat we elkaar dan ook even aan kunnen kijken. Omdat ik vaak voor mijn klanten aan het werk ben, is het fijn als we een afspraak inplannen.

Hoe werk ik?

Ik begin graag met een kennismakingsgesprek, want ik wil graag weten hoe jij jouw marketing funnel voor ogen hebt. Dit gesprek kan bijvoorbeeld plaatsvinden via Teams, op een moment dat jou goed uitkomt. Als we een klik voelen en enthousiast zijn om samen te werken, dan stel ik graag een offerte op, speciaal voor jou.

Zodra je akkoord gaat met de offerte, gaan we samen aan de slag. Jouw rol is om alle content aan te leveren die ik nodig heb om jouw marketing- en salesfunnel op te bouwen. Denk hierbij aan alle benodigde informatie, zoals je weggever, bedankpagina's en verkooppagina's voor je WordPress-website, tot de inrichting van de e-mailmarketing in ActiveCampaign of Mailblue.

Jij kunt je volledig richten op de inhoud en jouw unieke boodschap, terwijl ik me bezighoud met de technische aspecten 🙂

Je krijgt twee correctierondes, zodat we samen de puntjes op de "i" kunnen zetten en ervoor kunnen zorgen dat alles perfect aansluit bij jouw visie.

Mocht je daarna nog verdere aanpassingen willen maken, dan sta ik uiteraard voor je klaar om je te helpen. Voor aanvullende werkzaamheden hanteer ik mijn uurtarief van € 70,00 per uur (exclusief btw).

Cover magazine Van Nieuwsbrief naar Magazine

Ontdek: Van Nieuwsbrief naar Magazine

Voor vernieuwende ondernemers die meer willen dan een standaard nieuwsbrief.

Waarom een magazine?
Een magazine houdt de nieuwsgierigheid van jouw potentiële klanten vast. Het prikkelt de zintuigen met bijzondere verhalen en prachtig beeldmateriaal, terwijl je waardevolle kennis deelt.

Samenwerking met Merle’s Schrijfzolder
Merle brengt jouw magazine tot leven. Ik zorg dat het wordt klaargezet en verstuurd via Laposta.