Op zoek naar een langdurige samenwerking?

Portretje Nicoline

Ben jij een ambitieuze ondernemer die haar bedrijf nog meer wil automatiseren? En heb jij daarbij heel hard ondersteuning nodig? Dan is samenwerken met mij als Virtual Assistant (VA) een heel goed alternatief. Een VA is jouw partner in crime. Ik ondersteun jou voor langere tijd, op freelance basis. Geen gedoe met contracten of verzekeringen. Heel laagdrempelig dus. En weet je wat het mooie is? Met deze investering kun je alleen maar groeien.

Wat ik nog meer voor je kan betekenen?

  • E-mails lezen en beantwoorden
  • E-mailorganisatie en -opruiming
  • Agenda beheren, afspraken maken en bevestigingen sturen
  • Administratie rondom trainingen of cursussen, zoals ruimtes reserveren en het doen van de cursistenadministratie
  • Certificaten en rapporten opstellen
  • E-books of werkboeken maken
  • Presentaties creëren
  • Digitale nieuwsbrieven opstellen

Dit is nog maar een greep uit mijn aanbod. Het uitbesteden van taken stelt jou in staat om je te concentreren op datgene waar je echt goed in bent.

Staat jouw specifieke taak hier niet tussen? Geen probleem. Je kunt het me laten weten. Ik wil je namelijk heel graag helpen. Blijk ik het niet te kunnen? Dan heb ik nog een heel netwerk van VA’s om mij heen waaraan ik je graag wil voorstellen.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

De beste manier om erachter te komen of en hoe ik je kan helpen is door samen in gesprek te gaan. Dat doe ik bij voorkeur via Teams, omdat we elkaar dan ook even aan kunnen kijken. Omdat ik vaak voor mijn klanten aan het werk ben, is het fijn als we een afspraak inplannen.

Wil je een handig overzicht van werkzaamheden die je kunt uitbesteden aan een VA? Klik dan op de knop hieronder en download het nu!

Lianne Aben

“Ik werk al enige tijd samen met Nicoline. Ik ben mega blij met haar. Ze pakt mijn boekhouding op, al mijn website aanpassingen en veel uitzoekwerk waar ik zelf niet aan toe kom. Ze is flexibel, snel en bovenal een fijn mens om mee samen te werken. Ze ondersteund me op veel vlakken en kan veel bij haar neerleggen. Top dus! Ik beveel haar van harte aan!”

Lianne Aben
Lianne Aben Projectmanagement BV