Jouw online leeromgeving in Learndash

Portretje

Heb je een geweldige online training ontwikkeld, maar worstel je met de technische kant? Of je nu veel functionaliteiten wilt of juist een eenvoudigere academie, ik bouw een leeromgeving die perfect aansluit op jouw wensen.
Want een online academie zorgt dat je meer mensen bereikt en dat jij jouw kennis deelt met een nog veel groter publiek.

De voordelen

  • Inkomsten genereren, zelfs al je op vakantie bent.
  • Je brengt je klanten sneller naar resultaten toe.
  • Je kunt meer klanten helpen.
  • Klanten behalen veel sneller resultaten dan bij het lerern uit een boek.
  • Klanten kunnen het op een eigen moment en in geheel eigen tempo volgen.

Ik ondersteun je bij het technische aspect, zodat jij je kunt richten op de inhoud, marketing en verkoop van je online training. Of, als je liever zelf de touwtjes in handen houdt, regel ik de techniek en vul jij zelf de lessen. Daarvoor heb ik een video voor je gemaakt met een handig stappenplan.

Over Learndash

Learndash is een professionele plug-in, waarmee ik jouw online training bouw. Er zitten quizzen in, certificaten, inzendmogelijkheden. Je kunt zoveel mogelijk modules en lessen toevoegen als je wilt. Ook is het mogelijk om meerdere trainingen in Learndash te integreren.

Je online academie wordt eerst in mijn omgeving gebouwd en na goedkeuring verhuis ik het naar jouw eigen (sub)domein bij je hostingpartij. Zo blijft je academie online, zelfs als er iets met je website gebeurt.

Op maat gemaakt

Samen bespreken we jouw wensen en doelstellingen voor de perfecte website. Ik werk met Learndash en Beaver Builder-producten voor maatwerk.

  • 1 Complete ontzorging van A tot Z, vanaf € 1.598,00 (excl. btw), installatie WordPress, Learndash, Woocommerce, Mollie, klaarzetten van de content
  • 2 Online academie 'doe het zelf', vanaf € 898,00 (excl. btw), installatie WordPress, Learndash, Woocommerce, Mollie, jij plaatst zelf de content, video's etc.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

De beste manier om erachter te komen of en hoe ik je kan helpen is door samen in gesprek te gaan. Dat doe ik bij voorkeur via Teams, omdat we elkaar dan ook even aan kunnen kijken. Omdat ik vaak voor mijn klanten aan het werk ben, is het fijn als we een afspraak inplannen.

Hoe werk ik?

Laten we beginnen met een gezellig kennismakingsgesprek, bijvoorbeeld via Teams. Ik ben erg benieuwd naar jouw wensen en visie voor je online leeromgeving. Als we een klik voelen en ons enthousiast voelen om samen te werken, dan stel ik graag een offerte op, helemaal afgestemd op jouw wensen.

Na akkoord met de offerte, lever jij alle inhoud aan. Jouw input is essentieel, want jij levert alle teksten, video's, afbeeldingen, logo's en andere content aan die je graag in jouw academie wilt zien. Zodra ik alles van je heb ontvangen, ga ik met volle energie aan de slag!

Tijdens het bouwproces houd ik je betrokken met inlogcodes om de voortgang te volgen en feedback te geven. Dit is hét moment om te zien of de opzet naar jouw wens is. Jouw feedback is van onschatbare waarde, en met twee correctierondes zorgen we ervoor dat alle puntjes op de "i" staan.

Jouw online leeromgeving is straks volledig van jou, zonder technische zorgen. Ik zorg voor updates, back-ups en licenties. Voor eventuele aanpassingen hanteer ik mijn uurtarief van € 70,00 (exclusief btw).

Samen maken we van jouw academie een succesvolle online training!

Portfolio

Nieuwsgierig naar wat ik al eerder gemaakt heb, kijk dan bij mijn pagina portfolio.

Annemarie Kap

“Nicoline heeft mij geweldig geholpen met het bouwen van mijn eerste online leeromgeving Foutloos Nederlands. Voor haar was het ook een leerproces. Nicoline is heel servicegericht en precies en kan ook goed advies geven. Daarna heeft zij mijn website www.ankataalacademie.nl onder handen genomen en de lay-out aangepast en verbeterd. Een heel fijne samenwerking!”

Annemarie Kap
ANKA Taalservices

Onderhoud van je academie

Portret Nicoline's Office

Met een onderhoudscontract neem ik het technische beheer van je online leeromgeving uit handen. Ik zorg voor het wekelijks updaten van alle plug-ins en maak wekelijks een back-up van je hele site. Handig toch?

Vanaf € 25,00 per maand (exclusief btw) onderhoud ik dit voor jou.