Online marketing uitbesteden aan een Virtueel Assistent

Heb jij als ondernemer grote plannen om je online te promoten? Dan heb je heel wat werk te doen.

Ik kan je helpen met de volgende werkzaamheden

  • Het opmaken en versturen van je nieuwsbrief
  • Het opmaken en plaatsen van je blog
  • Berichten voor sociale media maken voor je blog
  • Het maken van visuals en afbeeldingen voor sociale media in jouw huisstijl
  • E-book maken
Online Marketing_Nicoline's Office

Nieuwsgierig?

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Bel, e-mail of app me vandaag nog als je nieuwsgierig bent en maak vrijblijvend een afspraak.

Nieuwsbrief zonder zorgen

Houd jij je klanten graag op de hoogte van nieuws, acties en je blog? Dat kan heel goed door een digitale nieuwsbrief te maken. Hiermee bouw je een warme band op met jouw doelgroep en je houdt contact met je klanten. Belangrijk is ook dat je hiermee potentiële klanten kunt bereiken. Dat klinkt goed toch?

Maar je moet hier wel tijd voor vrij maken… Wil jij jouw nieuwsbrief uitbesteden, zodat je hier geen omkijken meer naar hebt? Ik help je hier graag bij. Als jij mij de content die je in de nieuwsbrief wilt hebben stuurt, zorg ik voor de opmaak, foto’s en call to action, waardoor de klant contact met je zoekt.

Nadat ik je nieuwsbrief heb opgemaakt, stuur ik je de testmail, zodat je zelf nog mee kunt kijken hoe de nieuwsbrief eruit ziet. Als jij akkoord bent, plan ik de nieuwsbrief in.

Ik ben bekend met MailChimp en Laposta.

Voorbeelden van nieuwsbrieven

Opmaken en plaatsen van je blog

Schrijf je blogs? Ook kan help ik je graag verder. Ik kan je blog op je website plaatsen en deze eventueel daarna in een nieuwsbrief zetten.

Wil je de blog ook nog bekend maken op je sociale media kanalen, dan doe ik dat ook voor je. Je stuurt mij de tekst en eventueel de afbeeldingen toe en ik verzorg de rest.

Als ik de blog in concept klaar heb staan, dan stuur ik je een bericht, zodat je zelf nog mee kan kijken. Ben je akkoord dan publiceer ik de blog direct of we plannen de publicatie in.

Datzelfde geldt dan ook voor de posts op sociale media. Ik gebruik hiervoor afbeeldingen die je in je blog gebruikt of ik zoek deze zelf bij je post. Ik werk graag met Canva. Rechtenvrije foto’s haal ik o.a. van Canva, Pixabay en Pexels. Kunnen we daar geen juiste afbeelding vinden, dan heb ik ook nog een abonnement op Adobe Photo Stock.

E-book maken

Een weggever, trainingsboek of tips kan ik mooi vormgeven in een e-book. Dit doe ik met het programma Canva en helemaal in jouw huisstijl. Jij levert mij de tekst, logo en eventueel afbeeldingen aan. Ik ga daarna voor je aan de slag. Ik maak dan een korte opzet en die leg ik aan je voor. Ben je akkoord, dan ga ik verder met je e-book. Als deze akkoord is, kun je deze bijvoorbeeld gebruiken als weggever op je website. Ik maak er dan ook een mockup van (is een ontwerp op schaal).

Nieuwsgierig?

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Bel, e-mail of app me vandaag nog als je nieuwsgierig bent en maak vrijblijvend een afspraak.

Opdrachtgevers

Referenties

Adres

Beukelaar 62, 3984 AC Odijk

Telefoon