Eenvoudig nieuwsbrieven maken met Laposta

Eenvoudig nieuwsbrieven maken met Laposta

Met Laposta kun je op een simpele en snelle manier een nieuwsbrief opmaken en versturen. En tot 2000 relaties is het helemaal gratis!

Wil je weten hoe makkelijk Laposta werkt, volg dan mijn online training. Door middel van korte video's maak je stap voor stap je nieuwsbrief.

Vicky Stox

"In de onlinetraining van Nicoline over Laposta maak je op een eenvoudige en duidelijke wijze kennis met deze e-mailmarketing tool. Van het ontwerpen en versturen van een nieuwsbrief, het maken van een automation tot het bekijken van rapporten. Alle aspecten komen aan bod. Ze leidt je stap voor stap door alle mogelijkheden heen waarna je zelf makkelijk aan de slag kunt.
Voorheen twijfelde ik nog of ik met Laposta of Mailchimp zou gaan werken, maar door deze training te volgen was de keuze snel gemaakt. Ik gebruik Laposta nu ook voor mijn eigen bedrijf. Een aanrader!"

Vicky Stox
oDesque

Waarom Laposta?

Laposta is een handig en gebruiksvriendelijk Nederlands nieuwsbriefprogramma, waarmee je zelf op een simpele en snelle manier een nieuwsbrief opmaakt en verstuurd. En tot 2000 relaties is het helemaal gratis!

En niet geheel onbelangrijk: met Laposta voldoe je aan de eisen van de AVG.

Voor ondernemers en ondersteuners

Laposta is geschikt voor (zelfstandig) ondernemers, Virtual Assistants, Officemanagers en communicatiemedewerkers voor wie de basisfuncties van een nieuwsbriefprogramma voldoende zijn. Je wilt je klanten snel en gemakkelijk een professionele nieuwsbrief sturen.

Wat leer ik in de training?

 • hoe je een ontwerp maakt voor je nieuwsbrief
 • hoe je je nieuwsbrief een persoonlijke aanhef kunt geven
 • hoe je de nieuwsbrief kunt testen en daarna kunt versturen
 • hoe je je nieuwsbrief aan je website kunt koppelen (in de training gebruiken we WordPress)
 • hoe je kunt segmenteren en maak je een automation aan
 • hoe je rapporten kunt bekijken
Online leeromgeving laten maken

Eenvoudig nieuwsbrieven maken met Laposta

exclusief 21% btw

 • overzichtelijke training
 • onbeperkt toegang
 • starten wanneer jij wilt en in je eigen tempo
 • na aanmelden heb je direct toegang
 • Facebookgroep Durf te vragen over Laposta

Cursisten zeggen...

Ik ben Nicoline Edelman

Over mij_Nicoline's Office

Hoi, ik ben Nicoline Edelman, het gezicht achter Nicoline's Office. Ik woon samen met Edwin en wij hebben twee hondjes Saar en Beau 🙂 Vanaf mijn 19e heb ik gewerkt als secretaresse en managementassistente in zowel de profit als non-profit sector.

Sinds april 2018 Virtueel Assistent en ik help ondernemers online zichtbaar te worden. Ik bouw en beheer WordPress websites, maak nieuwsbrieven op en verstuur deze ook, zodat de ondernemer hier geen omkijken naar heeft. Ook help ik ondernemers met allround officetaken. Een divers takenpakket waarbij ik me al een vis in het water voel.

Samenwerken doe ik graag met enthousiaste en ambitieuze (vrouwelijke) ondernemers die zelf meer tijd willen creëren om verder te groeien.

Ben je er klaar voor? Meld je nu aan voor de online training Laposta!

Neem de stap en volg vandaag nog deze online training over Laposta en maak op een snelle en makkelijke manier je nieuwsbrief. Je betaalt de training via iDEAL, waarna je direct toegang tot de training krijgt.

Veel gestelde vragen

Ik ben niet technisch, kan ik wel meedoen?

Ja hoor, je hebt geen technische kennis nodig om mee te kunnen doen. Ik laat je alles vanaf het begin stap voor stap zien.  

Wat heb ik nodig om deze training te volgen?

Een laptop, internet en een account bij Laposta. Je kunt via deze link een gratis account bij Laposta aanvragen.

Daarnaast is het handig dat je beeldmateriaal hebt, waarmee je je nieuwsbrief kunt opmaken. Denk aan logo, foto van jezelf en ander beeldmateriaal. Ook zijn de kleurcodes (hex-code = #) handig om bij de hand te hebben en welk lettertype je gebruikt in je huisstijl.

Voor wie is deze training geschikt?
 • Virtual Assistants/WebAssistants
 • marketingmedewerkers
 • secretaresses/managementassistenten
 • communicatiemedewerkers
 • zzp'ers

Eigenlijk voor iedereen die aan de slag wil met Laposta en dit zelf wil leren.

 
Hoe lang heb ik toegang tot de training?

Je hebt onbeperkt toegang tot de online training en mocht ik om welke reden dan ook besluiten om de training offline te halen, dan word je per e-mail op de hoogte gebracht.

Zijn alle modules direct beschikbaar?

Ja alle modules kun je direct bekijken. Zodra je de training gekocht hebt, krijg je een e-mail met inloggegevens en kun je direct starten.

Krijg ik ook persoonlijke begeleiding?

In principe niet, maar loop je ergens tegenaan dan kun je me altijd even mailen. Schroom ook niet om contact met mij op te nemen.

Daarnaast heb ik een Facebookgroep 'Durf te vragen over Laposta'. Fred van Laposta zit ook in deze groep en kan specifieke vragen ook beantwoorden. En natuurlijk kun je altijd zelf contact opnemen met de helpdesk van Laposta.

Kun je de training ook 1-op-1 volgen?

Ja hoor, als je de training 1-op-1 wilt volgen kan dat. Ik doe dat bij voorkeur online via Zoom of anders bij mij thuis in Odijk (vlakbij Utrecht).

Stuur mij een mail dan neem ik contact met je op om een datum te prikken. Een 1-op-1 training kost € 225,00 exclusief btw.