Online training Laposta

Zit je al een tijdje na te denken om een nieuwsbrief te versturen naar je klanten of heb je een mooie weggever die je naar potentiële klanten wil versturen? Misschien gebruik je nu een ander systeem en wil je overstappen. Met Laposta kun je op een simpele en snelle manier een nieuwsbrief opmaken en versturen. En tot 2000 relaties is het helemaal gratis!

Wil je weten hoe makkelijk Laposta werkt, volg dan mijn online training. Door middel van korte video's maak je stap voor stap je nieuwsbrief.

Wat leer ik in de training?

In deze online training ga je stap voor stap een nieuwsbrief in Laposta maken. En leer je:

 • hoe je een ontwerp maakt voor je nieuwsbrief
 • hoe je je nieuwsbrief een persoonlijke aanhef kunt geven
 • hoe je de nieuwsbrief kunt testen en daarna kunt versturen
 • hoe je je nieuwsbrief aan je website kunt koppelen (in de training gebruiken we WordPress)
 • hoe je kunt segmenteren en maak je een automation aan
 • hoe je rapporten kunt bekijken

FAQ

Ik ben niet technisch, kan ik wel meedoen?

Ja hoor, je hebt geen technische kennis nodig om mee te kunnen doen. Ik laat je alles vanaf het begin stap voor stap zien.  

Wat heb ik nodig om deze training te volgen?

Een laptop, internet en een account bij Laposta. Je kunt via deze link een gratis account bij Laposta aanvragen.

Daarnaast is het handig dat je beeldmateriaal hebt, waarmee je je nieuwsbrief kunt opmaken. Denk aan logo, foto van jezelf en ander beeldmateriaal. Ook zijn de kleurcodes (hex-code = #) handig om bij de hand te hebben en welk lettertype je gebruikt in je huisstijl.

Voor wie is deze training geschikt?
 • Virtual Assistants/WebAssistants
 • marketingmedewerkers
 • secretaresses/managementassistenten
 • communicatiemedewerkers
 • zzp'ers

Eigenlijk voor iedereen die aan de slag wil met Laposta en dit zelf wil leren.

 
Hoe lang heb ik toegang tot de training?

Je hebt 6 maanden toegang tot de online training. Maar mocht je nog niet klaar zijn met de training, dan kan ik tijd voor je verlengen. 

Waarom maar 6 maanden toegang?

Omdat ik van mening ben dat als je deze training volgt, daarna actief met Laposta aan de slag gaat en dan eigenlijk niet meer terug hoeft te kijken naar hoe het werkt.

 

Zijn alle modules direct beschikbaar?

Ja alle modules kun je direct bekijken. Zodra je de training gekocht hebt, krijg je een e-mail met inloggegevens en kun je direct starten.

Krijg ik ook persoonlijke begeleiding?

In principe niet, maar loop je ergens tegenaan dan kun je me altijd even mailen. Schroom ook niet om contact met mij op te nemen.

Daarnaast heb ik een Facebookgroep 'Durf te vragen over Laposta'. Fred van Laposta zit ook in deze groep en kan specifieke vragen ook beantwoorden. En natuurlijk kun je altijd zelf contact opnemen met de helpdesk van Laposta.

Kun je de training ook 1-op-1 volgen?

Ja hoor, als je de training 1-op-1 wilt volgen kan dat. Ik doe dat bij voorkeur online via Zoom of anders bij mij thuis in Odijk (vlakbij Utrecht).

Stuur mij een mail dan neem ik contact met je op om een datum te prikken. Een 1-op-1 training kost € 225,00 exclusief btw.

Wat kost de online training?

Ik bied deze online training aan voor € 64,95. Nu tijdelijk € 49,95 exclusief btw. Je hebt dan voor 6 maanden toegang tot de cursus.

Referenties

Vragen?

Wil je meer weten? Stuur me direct een e-mail.

pijl met krul

Ben je er klaar voor? Meld je nu aan voor de online training!

Neem de stap en volg vandaag nog deze online training over Laposta en maak op een snelle en makkelijke manier je nieuwsbrief. Je betaalt de training via iDEAL, waarna je direct toegang tot de training krijgt.