Eenvoudig nieuwsbrieven maken met Laposta

Eenvoudig nieuwsbrieven maken met Laposta

Met Laposta kun je op een simpele en snelle manier een nieuwsbrief opmaken en versturen. En tot 2000 relaties is het helemaal gratis!

Wil je weten hoe makkelijk Laposta werkt, volg dan mijn online training. Door middel van korte video's maak je stap voor stap je nieuwsbrief.

Vicky Stox

"In de onlinetraining van Nicoline over Laposta maak je op een eenvoudige en duidelijke wijze kennis met deze e-mailmarketing tool. Van het ontwerpen en versturen van een nieuwsbrief, het maken van een automation tot het bekijken van rapporten. Alle aspecten komen aan bod. Ze leidt je stap voor stap door alle mogelijkheden heen waarna je zelf makkelijk aan de slag kunt.
Voorheen twijfelde ik nog of ik met Laposta of Mailchimp zou gaan werken, maar door deze training te volgen was de keuze snel gemaakt. Ik gebruik Laposta nu ook voor mijn eigen bedrijf. Een aanrader!"

Vicky Stox
oDesque

Waarom Laposta?

Laposta is een handig en gebruiksvriendelijk Nederlands nieuwsbriefprogramma, waarmee je zelf op een simpele en snelle manier een nieuwsbrief opmaakt en verstuurd. En tot 2000 relaties is het helemaal gratis!

En niet geheel onbelangrijk: met Laposta voldoe je aan de eisen van de AVG.

Voor ondernemers en ondersteuners

Laposta is geschikt voor (zelfstandig) ondernemers, Virtual Assistants, Officemanagers en communicatiemedewerkers voor wie de basisfuncties van een nieuwsbriefprogramma voldoende zijn. Je wilt je klanten snel en gemakkelijk een professionele nieuwsbrief sturen.

Wat leer ik in de training?

 • hoe je een ontwerp maakt voor je nieuwsbrief
 • hoe je je nieuwsbrief een persoonlijke aanhef kunt geven
 • hoe je de nieuwsbrief kunt testen en daarna kunt versturen
 • hoe je je nieuwsbrief aan je website kunt koppelen (in de training gebruiken we WordPress)
 • hoe je kunt segmenteren en maak je een automation aan
 • hoe je rapporten kunt bekijken
Online leeromgeving laten maken

Eenvoudig nieuwsbrieven maken met Laposta

exclusief 21% btw

 • overzichtelijke training
 • onbeperkt toegang
 • starten wanneer jij wilt en in je eigen tempo
 • na aanmelden heb je direct toegang
 • Facebookgroep Durf te vragen over Laposta

Cursisten zeggen...

Ik ben Nicoline Edelman

Over mij_Nicoline's Office

Hoi, ik ben Nicoline Edelman, het gezicht achter Nicoline's Office. Ik woon samen met Edwin en wij hebben twee hondjes Saar en Beau 🙂 Vanaf mijn 19e heb ik gewerkt als secretaresse en managementassistente in zowel de profit als non-profit sector.

Sinds april 2018 Virtueel Assistent en ik help ondernemers online zichtbaar te worden. Ik bouw en beheer WordPress websites, maak nieuwsbrieven op en verstuur deze ook, zodat de ondernemer hier geen omkijken naar heeft. Ook help ik ondernemers met allround officetaken. Een divers takenpakket waarbij ik me al een vis in het water voel.

Samenwerken doe ik graag met enthousiaste en ambitieuze (vrouwelijke) ondernemers die zelf meer tijd willen creëren om verder te groeien.

Ben je er klaar voor? Meld je nu aan voor de online training Laposta!

Neem de stap en volg vandaag nog deze online training over Laposta en maak op een snelle en makkelijke manier je nieuwsbrief. Je betaalt de training via iDEAL, waarna je direct toegang tot de training krijgt.

Veel gestelde vragen