Online training Laposta

Zit je al een tijdje na te denken om een nieuwsbrief te versturen naar je klanten of heb je een mooie weggever die je naar potentiële klanten wil versturen? Misschien gebruik je nu een ander systeem en wil je overstappen. Met Laposta kun je op een simpele en snelle manier een nieuwsbrief opmaken en versturen. En tot 2000 relaties is het helemaal gratis!

Wil je weten hoe makkelijk Laposta werkt, volg dan mijn online training. Door middel van korte video's maak je stap voor stap je nieuwsbrief.

Wat leer ik in de training?

In deze online training ga je stap voor stap een nieuwsbrief in Laposta maken. En leer je:

  • hoe je een ontwerp maakt voor je nieuwsbrief
  • hoe je je nieuwsbrief een persoonlijke aanhef kunt geven
  • hoe je de nieuwsbrief kunt testen en daarna kunt versturen
  • hoe je je nieuwsbrief aan je website kunt koppelen (in de training gebruiken we WordPress)
  • hoe je kunt segmenteren en maak je een automation aan
  • hoe je rapporten kunt bekijken

Wat kost de online training?

Ik bied deze online training aan voor € 64,95. Nu tijdelijk € 49,95 exclusief btw. Je hebt dan voor 6 maanden toegang tot de cursus.

Referenties

Anja Hepkema

"Nicoline neemt je op een heldere en gestructureerde wijze mee in de beginselen van Laposta. Ze weet haar kennis goed over te brengen en je aandacht vast te houden. Ook legt ze de link tussen Laposta en Mailchimp. Een goede en prettige manier om kennis te maken met deze (voor mij nieuwe) tool voor e-mailmarketing en de opbouw en werking ervan te ontdekken. Nicoline heeft mij over de streep getrokken om Laposta in te zetten voor mijn e-mail automation. Een goede training dus!"

Anja Hepkema

Zij van de websites

Vicky Stox

"In de onlinetraining van Nicoline over Laposta maak je op een eenvoudige en duidelijke wijze kennis met deze e-mailmarketing tool. Van het ontwerpen en versturen van een nieuwsbrief, het maken van een automation tot het bekijken van rapporten. Alle aspecten komen aan bod. Ze leidt je stap voor stap door alle mogelijkheden heen waarna je zelf makkelijk aan de slag kunt.

Voorheen twijfelde ik nog of ik met Laposta of Mailchimp zou gaan werken, maar door deze training te volgen was de keuze snel gemaakt. Ik gebruik Laposta nu ook voor mijn eigen bedrijf.

Een aanrader!"

Vicky Stox

oDesque

Monique Hendriks_Moondream

"Nadat ik besloten had om van Mailchimp over te stappen op Laposta zag ik dat Nicoline een online-training daarvoor had ontworpen. Ik heb me meteen aangemeld en ben aan de slag gegaan. Wat een fijne manier om te werken, zeker als je iets nieuws start. Natuurlijk had ik het allemaal zelf uit kunnen zoeken, maar doordat haar training het hele programma van Laposta bevatte, kon ik meteen ook iedere stap (of module) meedoen, en aan het einde van de modules had ik dus mijn eigen nieuwsbrief én meteen een template. Daardoor weet ik nu ook meteen hoe het programma werkt. Ook is elke stap voorzien van een video, dus je wordt echt aan de hand genomen. Super Nicoline, dankjewel!"

Monique Hendriks

Moondream

Vragen?

Heb je vragen, stel ze gerust. Je kunt mij e-mailen via nicoline@nicolines-office.nl

pijl met krul

Ben je er klaar voor? Meld je aan voor de online training!

Neem de stap en volg deze online training over Laposta en maak op een snelle en makkelijke manier je nieuwsbrief. Je betaalt de training via iDEAL, waarna je direct toegang tot de training krijgt.

Adres

Beukelaar 62, 3984 AC Odijk

Telefoon