Hi, ik ben Nicoline

Portretje Nicoline's Office

Sinds april 2018 ben ik Virtueel Assistent. Máár daarvoor heb ik al ruim 25 jaar ervaring als secretaresse. Veel vrouwelijke, ambitieuze ondernemers hielp en help ik op technisch vlak:

  • Met hun website
  • Online leeromgeving
  • Nieuwsbrief
  • Podcast
  • Secretarieel

Daarnaast maak ik jouw online onderneming digitaal toegankelijk. Met jouw website, advies en met het optimaliseren van al jouw documenten.

Hoe die drive is ontstaan?

Door een bloedvergiftiging heb ik mijn onderbeen verloren. Ik verplaats mij grotendeels in de rolstoel. Ik merkte al snel hoe moeilijk het is om in een maatschappij te bewegen, die niet is ingericht op beperkingen. Dat is zo in restaurants, in winkels. Maar ook digitaal. Ik heb daardoor een enorme missie om toegankelijkheid veel meer te laten integreren binnen online ondernemen.

Afbeeldingen kunnen anders vormgegeven worden. Websites kunnen een heel andere inrichting krijgen. Daardoor maak je het voor iedereen mogelijk om jouw bedrijf te bezoeken. Ik wil ondernemers ontzettend graag laten zien hoe zij van hun onderneming een community kunnen vormen die voor iedereen bereikbaar is.

Inmiddels kan ik omgaan met mijn beperking. Ik kan mijn werk doen vanuit huis en ik ga heel graag op vakantie. Het liefst naar Texel. Maar ergens anders in Nederland vind ik ook heerlijk. Koffie drinken, uit eten, naar het strand. Niks weerhoudt mij om een mooi leven te leiden.

Geef mij rust, toegankelijke energie en een groep ondernemers die mijn hulp waarderen en ik floreer. Door het beste uit jou te halen, haal ik ook het beste uit mijzelf. En creëer ik zo mijn eigen droombusiness. Uitdagingen ga ik niet uit de weg. Ik bijt me er juist in vast. Daardoor zorg ik voor de beste resultaten en vooral ook, voor samen plezier maken.

Bekijk ook eens mijn profiel op LinkedIn.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

De beste manier om erachter te komen of en hoe ik je kan helpen is door samen in gesprek te gaan. Dat doe ik bij voorkeur via Teams, omdat we elkaar dan ook even aan kunnen kijken. Omdat ik vaak voor mijn klanten aan het werk ben, is het fijn als we een afspraak inplannen.