Over mij

Over mij

Over mij_Nicoline's Office

Jouw hulp op afstand in drukke tijden

Hoi, ik ben Nicoline Edelman. Als Virtueel Assistent creëer ik meer rust en tijd voor vrouwelijke ondernemers,  zodat jij je kunt richten op de groei van jouw onderneming of je gezin.

Waarmee help ik je?

Als Virtueel Assistent help ik je bijvoorbeeld met het bouwen en bijhouden van je WordPress website. Op het gebied van online marketing help ik je met het maken en versturen van digitale nieuwsbrieven, plaatsen van blogs op je website en social media. Ik kan je ook helpen als officemanager: agendabeheer, het bijhouden van je mailbox, andere administratieve taken, grote of kleine projecten.

Dat kan structureel, maar ook wanneer het jou niet uitkomt. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hoe ik werk?

Mijn kantoor is aan huis en ik regel alles via e-mail, telefoon en internet. Door mijn flexibiliteit kan ik snel schakelen en met mijn helicopterview zorg ik voor een vlekkeloze coördinatie en aansturing van de processen binnen jouw bedrijf. Dit maakt mij een waardevolle sparringpartner voor jou als ondernemer.

Voordat we gaan samenwerken, spreek ik graag persoonlijk met je af. Daarna laat ik het aan jou over hoe jij verder wilt communiceren: per telefoon, e-mail, Whatsapp of een ander communicatiemiddel. Daarbij vraag ik per opdracht naar de deadline en de maximale tijd die ik eraan mag besteden. Daarna plan ik alle werkzaamheden in mijn agenda zodat ik de kwaliteit hooghoud en jouw projecten tijdig uitvoer. Nicoline's Office werkt met strippenkaarten, pakketten of met een uurtarief.

Mijn ervaring

Ik heb ruim 25 jaar als secretaresse gewerkt in de profit- en non-profitsector en heb veel met managers samengewerkt. Ik ben een allround en resultaatgerichte Virtueel Assistent met oog voor detail. Ik werk samen met enthousiaste en ambitieuze vrouwelijke ondernemers die zelf meer tijd willen creëren om verder te groeien. Ik hou van afwisseling en voel me thuis in taken van officemanagement en online marketing. Ik ga voor mijn opdracht, lever geen half werk, creëer kansen en sta open voor innovaties en weet online mijn weg te vinden.

Wil je meer over mij weten? Bekijk dan mijn profiel op LinkedIn.

En wie ben ik (1)

Enn... wie ben ik?

Ik woon samen met mijn vriend en onze twee hondjes Saar en Beau in Houten, vlakbij Utrecht. Ik ben creatief, pruts graag in de tuin en ga erop uit met mijn scootmobiel. Door een bloedvergiftiging heb ik in 2008 mijn onderbeen moeten missen en daardoor verplaats ik mij grotendeels in de rolstoel. Dat geeft wat beperkingen in het verplaatsen, maar als Virtueel Assistent kan ik veel vanuit huis doen en daar haal ik mijn plezier uit! Ik ga graag met vakantie naar Texel of ergens anders in Nederland. Heerlijk koffie drinken of hapje eten aan het strand. Daar geniet ik van. Ik hou van gezelligheid en onderneem graag leuke dingen.

Als Virtueel Assistent heb ik 2018 de training WebAssistant en Start je eigen WordPress Webbouwbedrijf bij Weblish gevolgd en met succes afgerond. Om bij te blijven volg ik regelmatig workshops of bootcamps bij Weblish.

 

Logo Gecertificeerd WebAssistant 2018

Ben jij er klaar voor om een Virtueel Assistent in te schakelen?

Als Virtueel Assistent heb ik al veel ondernemers geholpen door zaken uit handen te nemen. Ben jij op zoek naar iemand die (technische) taken uit handen kan nemen zoals sociale media, nieuwsbrieven, websites en online academies bijwerken? Wil je meer tijd en rust creëren? Voel je een klik?

Zoek niet verder en neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. E-mail, app of bel me vandaag nog als je nieuwsgierig bent en maak vrijblijvend een afspraak.

Klik op de knop en download een handig overzicht van taken die je kunt uitbesteden aan een VA.