Vragen? Bel 06-51237002, mail nicoline@nicolines-office.nl of stuur een Whatsapp bericht

Over mij

Nicoline Edelman

Jouw hulp op afstand in drukke tijden

Hoi, ik ben Nicoline Edelman. Als Virtueel Assistent neem ik jou graag het werk uit handen zodat jij je kunt richten op de groei van jouw onderneming.

Waarmee help ik je?

Als Virtueel Assistent help ik je bijvoorbeeld met het bouwen van een WordPress website of een online leeromgeving. Op het gebied van online marketing help ik je met het maken en versturen van digitale nieuwsbrieven, social media, animatievideo's of webinars. Ik kan je ook helpen met het dagelijks management zoals agendabeheer, het bijhouden van je mailbox, andere administratieve taken, grote of kleine projecten. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hoe ik werk?

Mijn kantoor is aan huis en ik regel alles via e-mail, telefoon en internet. Door mijn flexibiliteit kan ik snel schakelen en met mijn helikopterview zorg ik voor een vlekkeloze coördinatie en aansturing van de processen binnen jouw bedrijf. Dit maakt mij een waardevolle sparringspartner voor jou als ondernemer.

Voordat we gaan samenwerken, spreek ik graag persoonlijk met je af. Ik kan geen goede samenwerking opbouwen als ik je niet persoonlijk heb ontmoet. Daarna laat ik het aan jou over hoe jij verder wilt communiceren: per telefoon, e-mail, Whatsapp of een ander communicatiemiddel. Daarbij vraag ik per opdracht naar de deadline en de maximale tijd die ik eraan mag besteden. Daarna plan ik alle werkzaamheden in mijn agenda zodat ik de kwaliteit hooghoud en jouw projecten tijdig uitvoer. Nicoline's Office werkt met strippenkaarten, pakketten of met een uurtarief.

Mijn ervaring

Ik heb ruim 25 jaar als secretaresse gewerkt in de profit- en non-profitsector en heb veel met managers samengewerkt. Ik ben een allround en resultaatgerichte Virtueel Assistent met oog voor detail. Ik werk samen met enthousiaste en ambitieuze ondernemers die zelf meer tijd willen creëren om verder te groeien. Ik hou van afwisseling en voel me thuis in taken van officemanagement en online marketing. Ik ga voor mijn opdracht, lever geen half werk, creëer kansen en sta open voor innovaties en weet online mijn weg te vinden.

Ben jij er klaar voor om een Virtueel Assistent in te schakelen?

Zoek je iemand voor je website of voor een online leeromgeving? Ben je 's avonds of in het weekend nog bezig met je administratie of e-mail? Voel je een klik?
Zoek dan niet verder en neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Bel, e-mail of app me vandaag nog als je nieuwsgierig bent en maak vrijblijvend een afspraak.

Adres

Beukelaar 62, 3984 AC Odijk

Telefoon

0651237002

Deze website gebruikt cookies en laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd, en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Wil je een optimaal werkende website, inclusief video, foto's en social media berichten? Klik dan op de groene button "Accepteren".