Portfolio

Hieronder laat ik je graag zien wat voor mooie producten ik afgeleverd heb. Wil je ook een WordPress website of online leeromgeving laten bouwen? Neem dan gerust contact met mij op. En vergeet niet de referenties te lezen.


Referenties

Porftolio website VAplaats.nl
Portfolio websitee Boerderij Berg
Portfolio Kruiswijk Administraties
Portfolio Alenaar Business Support
Portfolio Windvogel
Portfolio_Eigenlijk Geregeld
Mockup Website Massageprakijk Panacee
Kopie van Kopie van Kopie van Zonder titel
Mockup
Mockup (1)
Mockup (3)
Mockup (2)

Referenties

Annette Wessels, gewichtsconsulent Olijf Voedingsadvies

"Ik zocht iemand om me te helpen met het bouwen van mijn nieuwe website. Nicoline wist hoe ik dit kon aanpakken en had creatieve ideeën. En passant kreeg ik goede tips om mijn nieuwsbrief te vernieuwen qua opmaak en schrijven. Ik heb Nicoline leren kennen als een creatief iemand, goed luisterend, meedenkend en met snelle acties, dus betrouwbaar."

Annette Wessels

Olijf Voedingsadvies

Annemarie Kap

"Nicoline heeft mij geweldig geholpen met het bouwen van mijn eerste online leeromgeving Foutloos Nederlands. Voor haar was het ook een leerproces. Nicoline is heel servicegericht en precies en kan ook goed advies geven. Daarna heeft zij mijn website www.ankataalacademie.nl onder handen genomen en de lay-out aangepast en verbeterd. Een heel fijne samenwerking!"

Annemarie Kap

ANKA Taalservices

Silvia Hdding_referentie Nicoline's Office

"Nicoline is zeker een aanrader voor het maken van een website! Ondanks mijn vele eisen is ze erg makkelijk en meedenkend. Het contact met Nicoline verloopt erg makkelijk. Zowel via mail als telefoon. Ze doet graag een stapje extra voor je. Zeker een aanrader."?

Silvia Hidding

SH-fotografie

IMG-20190807-WA0007

"Nicoline's Office heeft voor mij een compleet nieuwe website gemaakt waar ik echt onwijs blij mee ben. Nicoline is een spontane en enthousiaste vrouw die met je meedenkt en ook met nieuwe ideeën komt waar ik zelf helemaal niet eens over na had gedacht, maar wat achteraf echt super handig is op de website. Ook vond ik het fijn dat ik via een site kon meekijken naar wat zij allemaal al gedaan had, zo kon ik mijn website zien groeien.
Wat ook fijn is dat zij de verdere nazorg uit handen neemt, zodat ik zelf mij fijn op mijn werk kan concentreren. Ik kan dus nu gewoon zeggen dat ik een virtuele assistent heb, hoe gaaf is dat!"

José Veltman

Massagepraktijk Panacee

Hesti van Hes Haarcafé

"Zeer tevreden met mijn nieuw website en de manier met Nicoline samen werken. Zij weet wat de website nodig is om het doel van mijn bedrijf duidelijk te maken. Nicoline is heel creatief en enthousiast dat maak de hele werkproces makkelijk en prettig."

Hesti Tarigan

Hes Haarcafé

Inge Verhoef_review

"Top wordpress webbouwster met veel persoonlijke begeleiding zodat we zelf onze site makkelijk kunnen beheren: www.windvogel.nl."

Inge Verhoef

De Windvogel

Carien Moeijes portfolio

"Nicoline heeft voor mij mijn nieuwe website gebouwd. Ik wilde dat al een tijdje, was van plan het zelf te gaan doen, maar kwam er niet goed uit hoe dat aan te pakken. En eerlijk gezegd ontbrak het me ook aan tijd. Nicoline weet in een eerste gesprek heel goed door te vragen naar de juiste zaken. Daarmee had ze al heel snel een eerste versie paraat, waar ik ook steeds in mee kon kijken, wat erg handig is, want als je het ziet groeien, bedenk je soms ook pas wat er anders moet. Alle nodige aanpassingen worden gedaan en ook initiatieven voor nodige aanpassingen komen bij Nicoline zelf vandaag, erg prettig, dan hoef je daar niet zelf over na te denken.Een aantal weken later moest ik met een heleboel mensen telefonisch afspraken inplannen. Ik had het erg druk in die periode en weer geen tijd. Ik heb Nicoline de lijst gegeven en toegang tot mijn agenda, en in mum van tijd was iedereen ingepland. Heerlijk! Er viel echt een last van mijn schouders op dat moment. Ook dan denkt Nicoline goed mee over hoe we dit soort zaken het beste aan kunnen pakken, ook qua systeemtoegang, AVG etc. Nicoline is een prettige persoon om mee samen te werken, pragmatisch, creatief en proactief. Zeker een aanrader!"

Carien Moeijes

Eindelijk Geregeld

joelle hoen

"Nicoline heeft voor onze praktijk een nieuwe website gebouwd. Ik was in eerste instantie hier zelf aan begonnen, maar het lukte maar niet zoals ik dat wou. Toen uit frustratie Nicoline gebeld en die heeft het met veel plezier opgepakt! Een super service, alle vragen worden beantwoord en als ze het antwoord niet bij de hand heeft gaat ze het uitzoeken! En ze heeft natuurlijk een super gave website gebouwd, neem gerust een kijkje www.dermea.nl"

Joëlle Hoen

Huidtherapeut Dermea

Yvonne Berg van Office Support By Yvonne

"Ik heb Nicoline leren kennen tijdens de opleiding tot VA bij VA school. Daarna hebben wij contact gehouden en hebben wij heel fijn samen gewerkt voor de telefoonservice. In eerste instantie wilde ik mijn website zelf gaan bouwen, maar ik ben enorm blij dat ik Nicoline hier uiteindelijk voor gevraagd heb. Ze denkt mee, geeft tips en steekt er veel tijd en energie in. Waardoor ik nu een website heb die mooier is dan ik in gedachte had!"

Yvonne Berg

Office Support By Yvonne

Geïnteresseerd?

Wil je ook een website of online leeromgeving door mij laten bouwen?
Neem dan contact met mij op!

Adres

Beukelaar 62, 3984 AC Odijk

Telefoon