Scan je website: Hoe toegankelijk is jouw website?

Hoe toegankelijk is jouw website?

Wil je een indruk krijgen van hoe toegankelijk jouw website is? Meld je dan aan voor mijn quickscan.

In deze quickscan kijk ik naar de toegankelijkheid van het ontwerp (kleurcontrasten), bedienbaarheid (kan ik met de tabtoets overal komen), check ik je formulieren en beoordeel ik je tekst of deze begrijpelijk genoeg is. Ik pik hier de grootste problemen voor je uit en geef die aan in een kort rapport.

Ook benoem ik een paar quick wins en geef ik je aan wat ik voor je kan betekenen.

Dit is natuurlijk geen volledige, officiële toetsing op webtoegankelijkheid, maar voor jou een hulpmiddel om te bepalen wat de huidige stand van zaken is en hoeveel werk je voor de boeg hebt.













Subtotaal
BTW
Totaal


Je ontvangt van mij na deze aanvraag nog de factuur (daarom vraag ik ook om je adresgegevens) voor je eigen administratie en een e-mail met meer informatie over de quickscan en mijn planning.