Virtueel Assistent

Virtueel Assistent

Te druk? Met een Virtueel Assistent heb je tijd voor het echte werk

Een Virtueel Assistent brengt rust in je agenda zodat jij je kunt bezighouden met het echte werk. Stel je voor: een persoonlijke assistent die op afstand voor je klaarstaat en zo nodig naar je toekomt. Een assistent die precies de kwaliteiten heeft die jij nodig hebt, snapt wat je bedoelt en je wensen efficiënt en snel uitvoert. Je krijgt er eigenlijk extra handen bij. Daarbij blijf je flexibel: je kunt kiezen voor een abonnement, strippenkaart of uurtje-factuurtje.

Waarom samenwerken met een Virtueel Assistent?

Mijn doel als Virtueel Assistent is om jou te ontzorgen zodat jij je niet langer bezig hoeft te houden met administratieve taken en (online) marketing. Taken waar je geen tijd voor hebt, geen zin in hebt of niet voldoende kennis van hebt. Ik help je door tijd te winnen omdat ik taken uit handen neem en structuur in je werkzaamheden breng. Met deze tijdwinst kun jij je focussen op jouw onderneming en de dingen doen waar jij goed in bent en die je leuk vindt.

Waarom op afstand?

Virtueel werken betekent dat ik met name op afstand vanuit mijn eigen kantoor werk. Tegenwoordig zijn er veel werkzaamheden die online kunnen worden uitgevoerd. Ik wissel met jou online gegevens uit. Via e-mail, telefoon, Zoom, Teams, Skype, Dropbox, Google Drive of Onedrive houden we contact. Ik heb mijn eigen apparatuur en werkplek. Als je wilt, dan zien we elkaar af en toe op locatie.