WebAssistant

Webassistant

In januari 2018 ben ik gestart met het programma WebAssistant via Weblish Online Marketing & Sales. Een intensief programma waarin ik veel tools heb geleerd om online zichtbaar te zijn. Precies wat je als ondernemer graag wilt.

Een mooie website, een website die door Google goed wordt gevonden en waarbij snelheid en beveiliging vanzelfsprekend zijn. Dat wil jij toch ook?

Verstuur je een digitale nieuwsbrief naar je relaties? Ik ben bekend met MailChimp en kan dit werk voor je uit handen nemen. Social media wordt ook steeds belangrijker om je bedrijf te promoten. Ik ken de tools om jouw zichtbaarheid op social media te vergroten zodat het je meer klanten oplevert.

Ondernemers kunnen wel wat hulp gebruiken bij hun online zichtbaarheid merkte ik tijdens de opleiding. Daarom pak ik nu de kans om zelfstandig aan de slag te gaan. Want je hebt misschien wel een mooie website maar wordt die site ook goed door Google gezien? Is je website wel veilig genoeg? Maak je back-ups en zorg je ervoor dat alle tools up-to-date zijn?

In september 2018 ben ik bij Weblish ook de cursus Bouw je eigen WordPress Webbouwbedrijf gestart. Zo blijf ik op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van websites bouwen en beheren.

Neem gerust contact met mij op om je wensen en doelstellingen te bespreken.

Logo Gecertificeerd WebAssistant 2018