Vragen? Bel 06-51237002, mail nicoline@nicolines-office.nl of stuur een Whatsapp bericht

Website bouwen in WordPress

Wil je een nieuwe website of wil je je bestaande website aanpassen maar heb je niet de tijd en energie om zelf aan de slag te gaan? Vertel mij je wensen en ik maak een offerte op maat voor je.

Wat doe ik voor jou?

☑ Installatie van WordPress met thema Beaver Builder
☑ In jouw huisstijl opgemaakt
☑ 5 tot 10 contentpagina's
☑ Contactformulier
☑ Blogfunctionaliteit
☑ En nog veel meer

Ik help je om je website voordelig online te zetten.

Jouw website wordt opgeleverd inclusief zoekmachine optimalisatie (SEO). Daarnaast wil je natuurlijk dat jouw website up-to-date blijft. Maak daarvoor gebruik van een van mijn onderhoudspakketten zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

Hoe werk ik?

☑ Ik heb een uitgebreide vragenlijst die ik als uitgangspunt hanteer voor het inventarisatiegesprek.
☑ Jij levert binnen één week na de opdrachtovereenkomst alle foto's, het logo, de tekst en eventueel andere materialen aan.
☑ Ik ga dan aan de slag en stuur je de eerste opzet.
☑ Na de eerste opzet geef jij me binnen één week je reactie.
☑ Vervolgens bouw ik de hele website en krijg je twee correctierondes.
☑ Na deze correctieronden worden kosten in rekening gebracht op basis van het uurtarief à 45 euro exclusief btw.

Kun je wel hulp gebruiken bij het beheren van je WordPress website?

Ben je best tevreden met je WordPress website, maar vind je het lastig om zelf het beheer te doen of wil je aanpassingen laten doen, zoals bijvoorbeeld een pagina toevoegen of moet je menu aangepast worden. Dan kun je mijn hulp inschakelen. Met een strippenkaart kun je mijn hulp inzetten voor kleine opdracht, waarvoor je per 15 minuten betaalt. Voorbeelden van aanpassingen die ik aan je website kan doen zijn:

→ Pagina's toevoegen

→ Voettekst (footer) aanpassen

→ Menu aanpassen

→ Je huisstijlkleuren aanpassen

→ Logo aanpassen

→ Foto's toevoegen of veranderen

→ Ander lettertype

→ MailChimp (e-mailmarkering) integreren

→ En zo zijn er nog tal van mogelijkheden waar je misschien wat aangepast wilt hebben

Nieuwsgierig?

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Bel, e-mail of app me vandaag nog als je nieuwsgierig bent en maak vrijblijvend een afspraak.

Adres

Beukelaar 62, 3984 AC Odijk

Telefoon

0651237002

Deze website gebruikt cookies en laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd, en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Wil je een optimaal werkende website, inclusief video, foto's en social media berichten? Klik dan op de groene button "Accepteren".