Website bouwen in WordPress

Wil je een nieuwe website laten bouwen, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken en vind je het allemaal te technisch. Je bent al druk genoeg, dus waar haal je de tijd vandaan. Je hebt als ondernemer wel wat anders te doen: ondernemen! Vertel mij je wensen en ik maak een offerte op maat voor je.

Basis website

€ 850,00 / exclusief btw

 • Installeren WordPress met thema Beaver Builder
 • In jouw huisstijl opgemaakt
 • Responsive
 • AVG-proof
 • Maximaal 7 contentpagina's
 • Contactformulier
 • Blogfunctionaliteit
 • Licenties worden elk jaar vernieuwd. Het eerste jaar is bij de prijs inbegrepen, daarna € 125,00 per jaar exclusief btw (inclusief onderhoud)

Premium website

€ 1.250,00 / exclusief btw

 • Installeren WordPress met thema Beaver Builder
 • In jouw huisstijl opgemaakt
 • Responsive
 • AVG-proof
 • Maximaal 7-14 contentpagina's
 • Contactformulier
 • Blogfunctionaliteit
 • Licenties worden elk jaar vernieuwd. Het eerste jaar is bij de prijs inbegrepen, daarna € 125,00 per jaar exclusief btw (inclusief onderhoud)

Goede voorbereiding

De websites zijn exclusief SEO en optimalisatie van de laadsnelheid. Dit is wel belangrijk als je wilt dat je website goed scoort. Het maken van je website begint met een zoekwoordenonderzoek. Ik help je met het hele project, als je zelf niet goed weet waar je moet beginnen.

SEO tips

Een goede website maken die SEO-proof is, wordt vaak onderschat. SEO staat voor Search Engine Optimazation. Als je je website goed inrichting  dat ben je goed vindbaar in de zoekmachines. Wie wil dat niet 🙂 Want een mooie website is heel fijn, maar als er vervolgens niemand is die hem vindt, dan heb je er niks aan. Denk van tevoren na wat je met je website wilt.

Zoekwoordenonderzoek

Op welke woorden wil jij gevonden? Wat zou jouw (toekomstige) klant intypen als hij op zoek is naar jouw dienst of product. Hier kun je zelf al heel goed mee aan de slag, maar het is gemakkelijker om dit uit te besteden aan een professional. Die weet wat goed werkt en heeft snel duidelijk welke zoektermen populair zijn in jouw vakgebied.

SEO-teksten voor de website

Als je de zoektermen duidelijk hebt, moeten deze worden verwerkt in de teksten op de website. Ook hier moet je goed over nadenken. De zoekwoorden moeten op strategische plekken terugkomen in de teksten. Daarnaast moet je tekst van goede kwaliteit zijn.

Het lijkt allemaal best simpel een nieuwe website, maar wil je het dus goed aanpakken, raad ik je aan bovenstaande tips wel mee te nemen. Ik breng je graag in contact met de juiste professional en natuurlijk help ik je met het complete traject.

Daarnaast wil je natuurlijk dat jouw website up-to-date blijft. Maak daarvoor gebruik van een van mijn onderhoudspakketten zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

Hoe werk ik?

Voordat ik met je website begin, hebben we overleg met elkaar, want ik wil graag weten hoe jij je website wilt hebben. Wat jij dan nog moet doen is alle teksten, afbeeldingen, logo's etc. aan te leveren. Ik ga daarna aan de slag.

Bij het maken van de website, ontvang je ook direct een inlogcode zodat je mee kunt kijken met wat ik doe. Ik maak de eerste opzet, zodat we die kunnen bespreken, om te weten of de opzet naar wens is. Daarna ga ik verder met het bouwen van je WordPress website. Je krijgt twee correctierondes, zodat we de puntjes op de "i" kunnen zetten.

Zodra je website is opgeleverd, heb je er zelf controle over en is de website ook van jou. Ook hoef je je geen zorgen te maken over updates en back-ups. Ik regel je updates en maandelijks maak ik een back-up. Ook regel ik je licenties. Als je daarna nog wat wilt aanpassen, dan help ik je graag. Ik reken hiervoor mijn uurtarief van € 55,00 per uur (exclusief btw) of maak gebruik van een strippenkaart.

Portfolio

Nieuwsgierig naar wat ik al eerder gemaakt heb, kijk dan bij mijn pagina portfolio.

Kun je wel hulp gebruiken bij het beheren van je WordPress website?

Ben je best tevreden met je WordPress website, maar vind je het lastig om zelf het beheer te doen of wil je aanpassingen laten doen, zoals bijvoorbeeld een pagina toevoegen of moet je menu aangepast worden. Dan kun je mijn hulp inschakelen. Met een strippenkaart kun je mijn hulp inzetten voor kleine opdracht, waarvoor je per 15 minuten betaalt. Voorbeelden van aanpassingen die ik aan je website kan doen zijn:

→ Pagina's toevoegen

→ Voettekst (footer) aanpassen

→ Menu aanpassen

→ Je huisstijlkleuren aanpassen

→ Logo aanpassen

→ Foto's toevoegen of veranderen

→ Ander lettertype

→ MailChimp (e-mailmarkering) integreren

→ En zo zijn er nog tal van mogelijkheden waar je misschien wat aangepast wilt hebben

Strippenkaart

Handig voor deze incidentele 'klussen' is een strippenkaart. Ik heb strippenkaart voor 5, 10 en 20 uur. Je betaalt deze vooraf en je krijgt maandelijks een overzicht van de gebruikte strippen. Super handig!

Nieuwsgierig?

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Bel, e-mail of app me vandaag nog als je nieuwsgierig bent en maak vrijblijvend een afspraak.