Websitediensten

Websitediensten

Website laten bouwen bij Nicoline's Office

Website bouwen

Wil je een nieuwe WordPress website laten bouwen, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken en vind je het allemaal te technisch. Je bent al druk genoeg, dus waar haal je de tijd vandaan. Je hebt als ondernemer wel wat anders te doen: ondernemen! Vertel mij je wensen en ik maak een offerte op maat voor je.

Klik voor meer informatie hieronder op de knop.

Icon accessibility

Toegankelijke website

Digitale toegankelijkheid geldt niet alleen voor mensen met een beperking, maar de aanpassingen zorgen ook voor een goede vindbaarheid van je website, kwaliteit, snelheid. Dus ook jij en ik proberen van een toegankelijke website. Heb je er weleens over nagedacht dat filmpjes door treinreizigers vaker worden bekeken wanneer ze ondertiteld zijn?

Meer informatie hierover volgt snel. Maar wil je al weten wat ik voor je kan betekenen, stuur me gerust een e-mail.

Website laten onderhouden bij Nicoline's Office

Website onderhoud

Als ondernemer ben je al druk genoeg en wil je liever niet bezig zijn met het onderhoud van je website. Met een onderhoudscontract neem ik het technische beheer van je website uit handen. Ik zorg voor een update van alle plug-ins en maak regelmatig een back-up van je hele site.

Handig toch?

Klik voor meer informatie hieronder op de knop.

Online leeromgeving laten bouwen bij Nicoline's Office

Online leeromgeving

Ben je coach, therapeut, docent, trainer of bijvoorbeeld schoonheidsspecialiste? En wil jij je klanten meer mogelijkheden bieden dan alleen workshop of een training op locatie?

Of wil je nog meer mensen bereiken met jouw waardevolle informatie dan je nu al doet. Dan is een Online academie zeker een goede optie!

Klik voor meer informatie hieronder op de knop.

Nieuwsgierig?

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Bel, e-mail of app me vandaag nog als je nieuwsgierig bent en maak vrijblijvend een afspraak.

Opdrachtgevers waar ik voor werk(te)

Reviews