Website onderhoud

Als ondernemer ben je al druk genoeg en wil je liever niet bezig zijn met het onderhoud van je website. Met een onderhoudscontract neem ik het technische beheer van je website uit handen. Ik zorg voor een update van alle plugins en maak regelmatig een back-up van je hele site. Handig toch?

Veiligheid

Om de veiligheid van je WordPress website te waarborgen, is het belangrijk om regelmatig je website te updaten. Het is voor hackers en spammers vaak heel makkelijke om je website plat te leggen.

Website support

Naast het goed bijhouden van je website van onder andere backups en het bijwerken van plugins, moet ook regelmatig je content bijgewerkt worden. Je kunt deze aanpassingen geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan mij. Jij bepaalt waar je de hulp bij nodig hebt. Mail mij de wijzigingen en ik pas deze voor je op de website aan. Lekker makkelijk toch?

Heb je een Basis pakket of Premium pakket, dan zitten er support minuten bij de prijs inbegrepen. Ben ik langer bezig met je wijzigingen, dan factureer ik na afloop deze kosten tegen mijn uurtarief van € 55,00 per uur.

Voorbeelden website support

  • Tekst of beeld toevoegen en/of aanpassen
  • Opmaak van een pagina aanpassen
  • Plugins installeren
  • Blogberichten plaatsen
  • Contactformulier toevoegen en/of aanpassen
  • Nieuwe pagina maken
  • Reviews/testimonials toevoegen

Geïnteresseerd?

Wil je ook een website of online leeromgeving door mij laten bouwen?
Neem dan contact met mij op!