Je betrouwbare partner in website onderhoud

Portret Nicoline's Office

Als gedreven ondernemer heb je al genoeg op je bord liggen. Het laatste waar je je zorgen over wilt maken, is het technische reilen en zeilen van je website. En dat is waar ik in beeld kom. Met mijn toegewijde onderhoudscontract neem ik het volledige technische beheer van je website van je over, zodat jij je kunt richten op wat écht belangrijk is: jouw bedrijf laten groeien.

Veiligheid staat voorop

Je WordPress website veilig houden is van cruciaal belang in deze digitale tijd. Regelmatige updates zijn de sleutel tot het buitensluiten van hackers en spammers, die maar al te graag roet in het eten gooien. Ik zorg ervoor dat alle plug-ins up-to-date zijn en maak ik regelmatig volledige back-ups van je site. Jouw gemoedsrust is mijn topprioriteit.

Halfjaar

Een jaar

Totaalprijs voor 6 maanden

€ 195,00 (excl. btw)

€ 32,50 (exclusief btw) per maand

 • Prijs is exclusief 21% btw.
 • Contract is voor één jaar en daarna maandelijks opzegbaar. Abonnement wordt vooraf betaald.
 • Het onderhoudspakket is exclusief eventuele bijkomende kosten voor het oplossen van mogelijke problemen die tijdens updates naar voren komen. Ik informeer je vooraf wat hiervoor moet gebeuren en wat de kosten daarvan zijn.
 • Voor extra supporturen reken ik mijn uurtarief van € 70,00 exclusief btw. Ik werk in blokken van 15 minuten. Het is ook mogelijk om een strippenkaart te kopen. Deze koop je vooraf tegen een gereduceerd tarief. Elke strip staat voor 15 minuten en kunnen gebruikt worden voor "kleinere" klussen. Ik houd je maandelijks op de hoogte van je gebruikte strippen. Ben je hierin geïnteresseerd, neem dan contact met mij op.

We overleggen samen of mijn onderhoudspakket voldoende is voor jouw website. Mocht je vaker onderhoud nodig hebben, dan maak ik een offerte voor je op. Na akkoord van de opdrachtbevestiging heb ik wat gegevens nodig om het onderhoud goed voor je uit te voeren.

 • Inloggegevens website
 • Inloggegevens hostingprovider
 • Gegevens ftp-server

De updates op de website doe ik altijd gecontroleerd. Zeker bij grote plug-ins, thema- en WordPress updates is dit heel belangrijk. Meestal doe ik die niet direct, zodat ik zeker weet dat grotere problemen verholpen zijn. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan, omdat plug-ins toch niet met elkaar samen kunnen 'werken'. Mocht het nodig zijn, dan heb ik altijd een recente back-up van je website.

Ik kan overigens geen garantie geven dat je met mijn onderhoudsabonnement 100% beveiligd bent tegen hacks, cyberaanvallen of uitval van je website, door niet goed functionerende servers of software van je hostingbedrijf. Uiteraard zal ik bij pechgevallen ondersteuning bieden om dit proberen op te lossen.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

De beste manier om erachter te komen of en hoe ik je kan helpen is door samen in gesprek te gaan. Dat doe ik bij voorkeur via Teams, omdat we elkaar dan ook even aan kunnen kijken. Omdat ik vaak voor mijn klanten aan het werk ben, is het fijn als we een afspraak inplannen.

Website support voor jouw succes

Maar dat is nog niet alles. Naast het nauwgezet onderhouden van je website, begrijp ik dat je content net zo levendig en dynamisch moet zijn als je bedrijf zelf. Daarom sta ik klaar om je te ondersteunen bij het bijwerken van je inhoud. Of je nu volledig nieuwe teksten wilt toevoegen, afbeeldingen wilt wijzigen of andere aanpassingen wilt maken, ik ben er om het voor je te regelen. Stuur me simpelweg een e-mail met je wijzigingen, en ik zorg ervoor dat je website altijd een nauwkeurige weerspiegeling blijft van je visie.

Met een strippenkaart, kun je met een gerust hart je klussen bij mij neerleggen. Als er eens een keer wat meer werk nodig is, hoef jij je geen zorgen te maken.

Kortom, ik ben hier om jouw website soepel te laten draaien terwijl jij je concentreert op het bereiken van je zakelijke doelen. Laten we samenwerken aan een online aanwezigheid die indruk maakt en resultaten oplevert.

Neem vandaag nog contact met me op en ontdek hoe ik jouw digitale wereld kan vereenvoudigen!

Voorbeelden website support

 • Tekst of beeld toevoegen en/of aanpassen
 • Opmaak van een pagina aanpassen
 • Plug-ins installeren
 • Blogberichten plaatsen
 • Contactformulier toevoegen en/of aanpassen
 • Nieuwe pagina maken
 • Reviews/testimonials toevoegen

Ontdek de flexibiliteit van de strippenkaart

Ik begrijp dt jouw websitebehoeften kunnen variëren, van kleine content-updates tot grotere projecten die een grondige aanpak vereisen. Met de handige strippenkaart heb je altijd de perfecte oplossing binnen handbereik, zonder je zorgen te maken over onverwachte kosten.

Voordelige uren vooruit

Met een strippenkaart geniet je van vooraf ingekochte uren tegen een voordeliger tarief. Het werkt eenvoudig: je koopt een strippenkaart met een aantal uren die perfect passen bij jouw behoeften. Deze uren kun je gebruiken voor diverse werkzaamheden, zoals het bijwerken van content op je website. Dankzij de strippenkaart ben je altijd verzekerd van mijn toewijding en expertise, precies wanneer jij dat nodig hebt.

Van kleine updates tot groots resultaat!

Ik sta voor je klaar om de klus te klaren. Jouw website zal altijd up-to-date zijn en perfect aansluiten op jouw bedrijfsvisie.

Heb je een groter project in gedachten, zoals het toevoegen van nieuwe pagina's, het uitvoeren van een complete redesign of wil je nieuwe functionaliteiten? Geen probleem! Voor deze grotere projecten factureer ik op de gebruikelijke wijze tegen een eerlijk uurtarief van € 70,00.

Transparantie en gemak

Met een strippenkaart weet je dus altijd waar je aan toe bent. Geen verrassingen, geen gedoe. Alles is transparant en overzichtelijk, zodat jij je kunt richten op het laten groeien van je bedrijf. Mocht je strippenkaart bijna op zijn, dan houd ik je tijdig op de hoogte, zodat je nooit zonder uren komt te zitten.

Haal het maximale uit jouw website zonder compromissen. Kies voor een strippenkaart en ervaar de vrijheid en flexibiliteit die het biedt. Neem vandaag nog contact met mij op om te ontdekken hoe onze strippenkaart jouw website ondersteunt en jouw online succes vergroot!

Een strippenkaart is er al vanaf € 315,00 exclusief btw.