Werkwijze

Werkwijze

Hoe werk ik en op welke manier kun je mij inhuren?

Ik maak graag kennis met je. We kijken eerst virtueel, of onder het genot van een kopje koffie of thee, of er een klik is tussen ons. Neem gerust contact met mij op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Via Skype, telefoon of eventueel ergens op locatie. Enthousiast?

Samen kijken we waar voor jou de urgentie ligt en waar ik je bij kan helpen. Afhankelijk van jouw behoefte en budget, bepalen we welk pakket bij jou past. Ik ben al vanaf een paar uur per week beschikbaar. Ik ben per uur, op projectbasis, maar het liefst op structurele basis beschikbaar.

Als we gaan samenwerken, ontvang je van mij een overeenkomst van de opdracht met alle afspraken. Ik gebruik een proeftijd van 2 maanden, waarin je zonder opzegtermijn het pakket kunt stopzetten. Na een aantal weken plannen we een evaluatie in. Zijn we beiden nog enthousiast, dan zetten we het contract en de samenwerking voort.

Mogelijkheden om mij in te huren

Naast het verrichten van een eenmalige klus, help ik je uiteraard graag op regelmatige basis, zodat ik niet alleen maar 'brandjes' blus, maar je structureel ga ontlasten. Je zult merken dat je daar vrolijk van wordt, net als ik. Je krijgt meer tijd voor andere leuke dingen. Met pakketten weet je van tevoren precies wat ik je per maand kost. Wel zo helder! Mocht je van pakket willen wisselen, dan kun je gemakkelijk switchen naar een ander pakket. Hoe groter het pakket, hoe voordeliger het bijbehorende uurtarief. Na de proefperiode van 2 maanden, zonder opzegtermijn, hanteer ik wel een opzegtermijn van 1 maand. Je bent dus eventueel zo van mij af.