Workshop website bouwen

Zit je al een tijdje na te denken dat je een nieuwe website wilt of misschien ben je een starter en heb je nog geen website? Wil je je website graag zelf maken, maar kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Kom dan gezellig naar mij toe en we bouwen samen aan jouw website!

Eén op één, dus heel efficiënt 🙂

Wat levert de workshop mij op?

Na deze dag kun je trots zijn, want dan heb je wel zelf je eigen WordPress website gebouwd. Ik doe de installatie van WordPress, het thema (Beaver Builder) en installeer alvast enkele plugins. Maar jij mag grotendeels zelf aan de slag. We maken de website in jouw huisstijl, met jouw teksten en foto's. Eventueel een koppeling naar een nieuwsbrief en een contactformulier. Je weet na deze dag hoe je zelf teksten en afbeeldingen kunt aanpassen.

Waar is de workshop website bouwen?

De workshop wordt gegeven bij mij aan de keukentafel in Odijk, zo'n 15 minuten met de auto vanaf Utrecht en goed met de auto en openbaar vervoer bereikbaar. Je kunt hier gratis parkeren. We starten om 09.30 uur en stoppen om ongeveer 16.00 uur. Natuurlijk zorg ik voor een lekkere broodjes en kun je onbeperkt koffie, thee en wat lekkers pakken.

Wat moet ik zelf regelen?

Als je je hebt aangemeld, neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een datum voor de workshop vast te leggen. Je krijgt van mij dan een e-mail met het huiswerk. Denk hierbij vooral aan de teksten die je op je website wilt hebben. Heb je hier moeite mee, laat het me dan weten. Ik breng je graag in contact met mijn netwerk. Daarnaast zijn afbeeldingen natuurlijk een belangrijk onderdeel van je website. Het liefst goede foto's van jezelf, van je dienst of product(en). Vaak heb je algemene voorwaarden nodig en een privacyverklaring. Zorg dat je die eventueel ook al beschikbaar hebt.

Wat kost de workshop?

Ik bied je deze workshop aan voor € 475,00 exclusief btw. Dit is inclusief een lunch, koffie, thee en koekjes. Daarnaast zitten alle licentiekosten er voor het eerste jaar bij inbegrepen en heb je nog 14 dagen nazorg van mij (maximaal 1 uur).

Samengevat

Voordat de workshop start hebben wij via e-mail contact en krijg je van mij huiswerk. Uiteindelijk zorg jij voor alle input wat er op je website moet komen, zoals alle teksten, afbeeldingen en je logo. Dit moet je wel van tevoren af hebben. Heb je moeite met je eigen tekst schrijven, laat het mij dan even weten. Ik breng je graag in contact met mijn netwerk.

De workshop wordt gegeven in Odijk, vlakbij Utrecht en gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De workshop start is van 09.30 uur tot 16.00 uur. Ik verzorg de lunch en natuurlijk kun je onbeperkt koffie, thee en lekkers pakken.

Ik zorg ervoor dat ik al een WordPress-versie klaar heb staan met het thema Beaver Builder en de basis plugins zijn geïnstalleerd. Hierdoor kunnen we direct starten met de workshop en gaan we aan de slag met jouw website.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over de workshop, stuur me dan gerust een e-mail of bel naar 06-51237002.

Meld je aan voor de workshop!

Neem de de stap en ga je voor het maken van je eigen website? Je kunt het echt heel gemakkelijk zelf en ik help je van a tot z.

Of geef je het uit handen?

Ik bouw ook zelf WordPress websites. Zie je het toch niet zitten om zelf aan de slag te gaan. Dan doe ik het graag voor je. Lees hier wat ik dan voor je doe.